Το τραγούδι, ο τρόπος μετάδοσης, η δύναμη επιλογής, η ακουστική απόλαυση, οι άνθρωποι πίσω από τα όργανα, οι άνθρωποι μπροστά μας, το συγκρότημα… Οι Καιρός Για Τρίο και η γέννηση που πάει να γίνει βαφτίσια. Του πρώτου τους άλμπουμ φυσικά, το οποίο ετοιμάζεται. Ακούσαμε, ήλθαμε σε επαφή με τους ασυνήθεις ύποπτους, τους ανακρίναμε και εκείνοι… απλά το διασκέδασαν. Ευχαριστούμε θερμά την Ελευθερία Καμπούρογλου, η οποία φρόντισε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δημιουργήσετε το σχήμα; Ποια ήταν η σπίθα που πυροδότησε την όλη κατάσταση;

Μας συνδέει φιλία πολλών χρόνων και έχουμε κοινή δημιουργία και συμμετοχή σε rock bands που υπάρχουν από πολύ παλιότερα, όπως οι AREA 51 και οι POINT. Η ιδέα έπεσε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι και οι τρεις είχαμε την ανάγκη αλλά και έξτρα χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθούμε και με κάτι άλλο, οπότε, αφού έκανε και κρύο, αποφασίσαμε ότι είναι ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΟ! Το τι και το πώς ήρθαν σχεδόν αμέσως, γιατί είμαστε ιδιαίτερα συμβατοί σαν χαρακτήρες και στο πώς αντιμετωπίζουμε αυτό που κάνουμε σαν μουσικοί.

Είχατε αποφασίσει από την αρχή να παίξετε ακουστικά; Ήταν κάτι που βγήκε φυσικά στις πρόβες;

Η επιλογή ήταν εύκολη και θα λέγαμε και αυτονόητη. Είχαμε παίξει (και παίζουμε) δυνατή ροκ μουσική για χρόνια, αγαπώντας όμως παράλληλα και τη μελωδική μπαλάντα, την country, το καλό ελληνικό και όχι μόνο. Αποφασίσαμε λοιπόν, πέρα από το δικό μας υλικό, να κάνουμε μία προσεγμένη, αυστηρά unplugged διασκευή σε ό,τι κομμάτι μας άρεσε από πολλά και διάφορα είδη μουσικής, από America μέχρι Tears For Fears και από Βαγγέλη Γερμανό μέχρι… άστο για έκπληξη!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ